Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Lactate, izvor de sanatate

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalare tanc racire lapte 7000 litri cu boiler apa calda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

155
Brand
MUELLER, ALFA-LAVAL
Out Of stock
Descriere
Tanc de racire lapte, marca Mueller capacitate 7000 litri, model O * performanta optima in tehnologia de racire a laptelui datorita formei ovale*, cu splare, program de spalare automat, fabricat in Olanda sub licenta Muller Company U.S.A.

Avem disponibile in jur de 7000 si alte modele: 6750 DeLaval, 7250 litri Alfa-Laval Agri, 7500 litri Alfa-Laval AGRI

Agreagtul figorific se monteaza de obicei in afara incaperii unde se pozitioneaza tancului, din motive de performanta, functionare crescuta afara, deoarece racirea freonului se realizeaza mai eficient.

Agregatul frigorific se alege in functie de necesitate, avem posibilitate de variante pentru o mulsoare, 2 mulsori, 4 mulsori, etc., depinde de preferintele clientului, vom alege cea mai buna varianta pentru necesitatea dvs.

Avem agregate frigorifice clasice Copeland tip scroll, in stare foarte buna, toate agregatele frigorifice se verifica inainte de alegere si instalare, indiferent de model

Disponibile agregate frigorifice originale Mueller E-Star OE, fiind cele mai economice agregate disponibile, cu o serie de avantaje, sistemul de ventilatie are viteza reglabila automata in functie de necesitate.
Este dotat cu compresor Copeland tip scroll * generatie noua, are bobina de subracire si tevile condensatorului sunt ghintuite.
Cel mai eficient - energetic si cel mai eficient din punct de vedere al costurilor de racire, se reduc semnificabil consturile cu energia electrica.

Model O - performanta optima in tehnologia de racire a laptelui datorita formei ovale, contactul laptelui cu circuitele de racire ale tancului este ridicat , combinatia perfecta in racirea rapida a laptelui si consumul scazut de energie electrica.

Forma ovala este benefica si pentru spalare, care se realizeaza usor cu sistemul semi-automat, dupa golirea laptelui se conecteaza o pompa comandata de un tablou automat, realizand igienizarea completa a tancului.
Pretul pentru modelul O clasic este de 1.25 euro/ litru, include montajul si punerea in functiune, transportul si garantie de functionare.

Extra - Putem monta Boiler original MUELLER cu schimbator de caldura pentru a creste performanta de racire a laptelui, reducere costuri de energie. De asemenea se obtine apa calda gratuit, pentru acest model avem posibilitate sa instalam boiler de 300 - 400 - 450 litri pentru a pastra eficienta.

Tancul este dotat cu sistem de racire, agregat frigorific, joja de masurare, tabel de masurare, agitator pentru omogenizare cu paleta, capac de vizitare, garnitura capac, aerisitor, 2 guri de alimentare, robinet de golire, complet echipat.

Asiguram transport si montaj oriunde in tara, incluse in pret ! Oferim 6 luni garantie de functionare!

Pentru mai multe detalii va rog sunati la nr.
0744922959 Director Vanzari
0749422588 Ininer tehnolog

Asteptam sa ne contactati pentru a gasii solutii impreuna,

Toate drepturile rezervate @ 2021
Echipa FRIGOMILK S.R.L. NAUSAUD
Trimite mesaj
Din Gura in Gura